Krešimir

Čovjek koji stoji iza objektiva je stručan, odgovoran i profesionalan! Njegova smirenost i predanost osjeti se u svakoj fotki… Užitak je surađivati s njim…

Ana

Vrlo komunikativan, opušten, prijateljski nastrojen i iznad svega profesionalan.Dao je sve od sebe kako bi naš dan ostao zabilježen predivnim fotografijama. Atmosfera na fotkanju odlična. Sve preporuke!!

Maja

Definitivno najbolji fotograf kojeg možete naćiOgromna preporuka od mladoženje i mene kao mlade Smirenost, kvaliteta i velika želja za odličnom fotografijom,vodilo je čitavu svadbu u odličan provod!Hvala Mario!

Mato

Odradeno tako jednostavno,pristupacno,a prije svega profesionalno i kvalitetno tako da svima preporucam ovu super ekipu!

Anastazija

Jednostavni, profesionalni, pristupačni i stručni …nakon svadbe imam najviše upita za njih, fotke i video savršeni…čak su tata i mladoženje očarani, iako nisu bili za ta “smetala” na podiju…što znači da su bili neprimjetni Kad’ netko voli to što radi, nema straha prepustit im svoje najvažnije trenutke u životu.